Home » Television » TV Guide » Channels

                  
Schedule TimeProgramme
0.00 amSongs
6.00 amKaalai Thendral
7.00 amBack 2 Back Songs
7.30 am30 Mins Break Free Songs
8.00 amPiranthanaal Vaazhthu - Live
8.30 amBack 2 Back Songs
9.00 amSuda Suda Chennai - Live
10.00 amFlash Back
11.00 amBox Office
12.00 pm30 Mins Break Free Songs
12.30 pmInga Enna Solluthu
1.00 pmIsai Varisai
2.00 pmFlash Back
3.00 pmFillers & Back 2 Back Songs
4.00 pm30 Mins Break Free Songs
4.30 pmFantastic Facts And Songs
5.00 pm30 Mins Break Free Songs
5.30 pmFillers & Back 2 Back Songs
6.00 pm30 Mins Break Free Songs
6.30 pmFillers & Back 2 Back Songs
7.00 pmMy Playlist
8.00 pm30 Mins Break Free Songs
8.30 pmInga Enna Solluthu
9.00 pmWhere Is The Party
10.00 pmFlash Back
11.00 pmIsai Varisai